KSE

Bladel Beach 2019 Jubileumeditie

Al 25 jaar een ongekend succes!

Team inschrijven, aanmelden bbq en aanmelden feestavond

Donderdag 13 juni t/m zondag 16 juni

Hoe het allemaal begon …

In 1995 was het idee voor Bladel Beach geboren, beachvolleyballen op de markt in Bladel! Destijds nog op 1 veld op de zondagmiddag. Inmiddels uitgegroeid naar een 4-daags evenement met ruim 200 spelende kinderen en ruim 500 actieve volleyballers, verdeeld over 185 deelnemende teams. Dit jaar staan we aan de vooravond van alweer de 25e editie van het beachvolleybal toernooi op de Markt in Bladel. Het programma ziet er als volgt uit.

0
editie
0 +
deelnemers
0 +
sponsors
0 +
teams

Donderdag 13 juni

16.00 tot 20.00 uur

Kinderen kunnen lekker spelen in de vers gestorte zandbergen, met water en het aanwezige speelgoed (mogelijk gemaakt door Intertoys), terwijl de ouders kunnen genieten van een lekker hapje of drankje op het terras van een van de horeca etablissementen aan de gezellige markt van Bladel.

bladel_beach_2017_donderdag
bladel_beach_2017_vrijdag
bladel_beach_2017_zondag_2

16.00 tot 20.00 uur

Kinderen kunnen lekker spelen in de vers gestorte zandbergen, met water en het aanwezige speelgoed (mogelijk gemaakt door Intertoys), terwijl de ouders kunnen genieten van een lekker hapje of drankje op het terras van een van de horeca etablissementen aan de gezellige markt van Bladel.

Vrijdag 14 juni

16.00 tot 18.00 uur

Click Beach is een evenement dat plaatsvindt op het strandzand, waarbij alle basisschoolkinderen uit de regio de mogelijkheid hebben om deel te nemen aan verschillende sport- en spelactiviteiten. Deze sport- en spelactiviteiten worden georganiseerd door VC Bladel en Click Sport, ondersteund door Nummereen Kinderopvang. De deelnemers maken zelf de keuze aan welke activiteit ze deel willen nemen, waardoor we een ongedwongen en relaxte sfeer willen creëren.

Mis dit gave en sportieve evenement niet en kom op vrijdag met je vrienden en vriendinnen naar de Markt in Bladel. Inschrijven is niet nodig en ouders zijn altijd welkom om mee te genieten van het strandzand. Uiteraard zorgen wij voor een lekker glaasje ranja en een heerlijk ijsje voor alle deelnemers!

18.00 tot 21.00 uur

Kampioenenhuldiging van alle jeugdkampioenen uit de gemeente Bladel. Er worden ook een aantal awards uitgereikt om speciale mensen van het verenigingsleven in het zonnetje te zetten. De gemeente Bladel wil het belang van een sportief en cultureel klimaat hiermee onderstrepen.

Zaterdag 15 juni

09.00 tot 12.30 uur

Op zaterdag is het terrein beschikbaar voor Nevobo-spelers, ook recreatieve volleyballers zijn van harte welkom. Vooral bij de jeugd is het leuk om deel te nemen met je vriendjes of vriendinnetjes. Je hoeft dus niet per definitie bij een volleybalvereniging te zitten. De mini’s van 6 tot 12 jaar hebben op zaterdagochtend het gehele speelveld tot hun beschikking.

Spelregels mini’s niveau 1-2-3
Spelregels mini’s niveau 4-5-6

Inschrijfmogelijkheden mini's
 • Mix — Niveau 5/6 (10-12 jaar) (4×4)
 • Mix — Niveau 4 (9-10 jaar) (4×4)
 • Mix — Niveau 3 (8-9 jaar) (4×4)
 • Mix — Niveau 2 (7-8 jaar) (4×4)
 • Mix — Niveau 1 (6-7 jaar) (4×4)

13.00 tot 18.00 uur

Beachvolleybal voor jeugd, volwassenen en recreanten. De volwassenen en de jeugd t/m 18 jaar spelen zaterdagmiddag.

Inschrijfmogelijkheden jeugd
 • Meisjes/jongens/mix — leeftijd 12 t/m 14
 • Meisjes/jongens/mix — leeftijd 15 t/m 18
Inschrijfmogelijkheden senioren
 • Dames/heren — Promotie/1e klasse (2×2)
 • Dames/heren — Promotie/1e klasse/2e klasse/3e klasse (3×3)

Vanaf 18.00 uur

Beach-BBQ. Wil je het toernooi goed afsluiten op de zaterdag en de feestavond met een goed gevulde maag beginnen? We organiseren een BBQ waar iedereen bij aan kan sluiten, deelnemers, familie, vrienden en natuurlijk zijn ook alle oud-deelnemers en oud-leden van VC Bladel van harte welkom. Voor slechts €7,50 kun je meegenieten van de luxe BBQ! Meld je snel aan via deze link.

Vanaf 20.00 uur

Jubileumfeest. Bij elk jubileum hoort een feest, dus ook bij het jubileum van Bladel Beach. Bladel Beach bestaat 25 jaar en dat kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan. We beginnen met een officieel gedeelte, dat direct na de bbq start, daarna barst het feest los met DJ Martijn Verhoeven. Iedereen (vanaf de jeugd) is welkom. Koop snel je kaartje via deze link. Een kaartje kost €10,- p.p., inclusief 4 consumpties bij binnenkomst. Vergeet niet … NIX18!

Zondag 16 juni

08.00 tot 18.00 uur

Op zondag is het terrein beschikbaar voor de vele recreatieve spelers. Dit programma is altijd zeer vol bezet, dus wees er snel bij. Overleg tijdig met familie, vrienden, buren, collega’s of  kennissen om een team voor dit jaar samen te stellen en schrijf je snel in!

Inschrijfmogelijkheden
 • Mix (minimaal 1 dame!) — Hoog recreatief (4×4)
 • Mix (minimaal 1 dame!) — Laag recreatief (4×4)
Helaas, de zondag is vol voor dit jaar. Als alternatief kun je je inschrijven voor de zaterdag – 4e klasse / trim / recreatief. De regels, samenstellingen, speelwijzes en het plezier zijn hetzelfde, enkel een andere dag. Je kunt er zelfs voor kiezen om er een volledig heren- en/of damesteam van te maken. Maak er gebruik van!

Kosten

SENIOREN

€ 25,-per team

JEUGD

€ 15,-per team

MINI'S

€ 12,-per team

BEACH-BBQ

€ 7,50p.p.
Hoe lang mag de naam van het team zijn?

De naam van het team mag maximaal 15 karakters bevatten. Spaties en speciale tekens tellen ook mee, dus houd hier rekening mee!

Hoeveel spelers mogen er maximaal meedoen per team?

Er is geen maximum voor het aantal spelers per team, maar onthoud wel dat er maar een beperkt aantal spelers in het veld kunnen staan. Op zondag moet tenminste 1 dame meespelen.

Hoe moet ik het inschrijfgeld betalen?

Via de meest populaire betalingsmethode van Nederland, iDEAL. Sinds 2017 worden alle inschrijvingen en betalingen online afgehandeld. Dit zorgt voor minder administratie bij ons en op deze manier weten we dat inschrijvingen betaald zijn.

Staat je vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op via beach@vcbladel.nl.

Psssst… we hebben een vraagje. Volgend jaar bestaat Bladel Beach 25 jaar (!) en dat willen we op een leuke manier vieren.

Ben jij al jaren deelnemer of heb je nog maar een paar keer deelgenomen? Het maakt niet uit! Al jouw interessante ideeën zijn welkom over hoe we volgend jaar ECHT uit kunnen pakken.

Onze trotse hoofdsponsor

KSE

Wil je ook sponsor worden van Bladel Beach?

Start typing and press Enter to search