Beachvelden en aangepast trainingsschema

11 april 2024

Beste VC Bladel leden,

In mei starten de examens in het Pius-X college. Dit betekent dat wij vanaf 15 april t/m 29 mei geen gebruik kunnen maken van gymzalen 6-7-8-9.
Gelukkig is ervoor gezorgd dat de beachvelden op de parkeerplaats bij Bladella iets eerder zijn neergelegd, zodat we toch allemaal kunnen blijven trainen. Het trainingsschema is iets hierdoor aangepast, klik hier voor het trainingsschema dat voor de komende tijd zal gelden. De teams die op het beachveld gaan trainen, zijn reeds op de hoogte gesteld. Echter kan het ook zijn dat je in een andere zaal traint dan voorheen, dus kijk even goed.

Natuurlijk kan je ook zelf een keer gaan beachvolleyballen op de beachvelden, zorg er dan wel voor dat je eerst reserveert via https://reserveren.vcbladel.nl/. Als je besluit met het team om dit in plaats van de training te doen, dan moet dit minimaal 2 dagen van tevoren doorgegeven worden door je trainer aan desbetreffende TC-coördinator. Die zorgt er dan voor dat de zaal afgemeld wordt, zodat de zaalhuur ook niet doorberekend wordt aan de club. Natuurlijk geldt ook dan, dat je het beachveld moet reserveren. Zorg er samen voor dat de velden netjes achter gelaten worden.

Groeten,

Technische Commissie
VC Bladel

Door: Lian van de Put
Bijgewerkt: 14 april 2024

Heb jij iets te delen?

Laatste nieuws

Voorlopige teamindeling seizoen 2024-2025

Beste VC Bladel leden, Hierbij de voorlopige teamindeling  voor komend volleybalseizoen, het was weer een behoorlijke puzzel voor de TC….

Mini van de maand- april

Zaterdag 13 april was Sep de mini van de maand bij heren 1. En dit bij de allerlaatste wedstrijd van…

Kampioenschap: Dames 2

Zaterdag 23 maart wat een middag!!! De toppers van dames 2 zijn weer ten strijde getrokken. Hilver, de tegenstander van…

Scroll naar boven