Beachvolleyen en nieuwe datum Bladel Beach

26 maart 2021

Met de aanhoudende maatregelen die het binnensporten momenteel tegenhouden, heeft VC Bladel de wens uitgesproken om buiten te gaan volleyballen.

Na eerder al velden bij de Pius X aangelegd te hebben zijn er nu, in samenwerking met VV Bladella, 2 beachvolleybalvelden aangelegd. Wij willen Bladella dan ook hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van de parkeerplaats.

Tevens willen wij via deze weg enkele partners bedanken, die ondanks de moeilijke periode dit initiatief toch wilde steunen. Groenen Groep voor het leveren van het zand, AH Bladel en Topshop Bladel voor de sponsoring. Hartelijk dank allen!

Tevens willen wij jullie laten weten dat de organisatie van Bladel Beach zich beraad om het jaarlijkse evenement op te schuiven, naar 4&5 september 2021. Zodra hier meer over bekend wordt zullen we jullie hiervan op de hoogte brengen!

Door: Thom Spooren
Bijgewerkt: 26 maart 2021

Heb jij iets te delen?

Laatste nieuws

Beachveld reserveren en veelgestelde vragen

Vanaf deze week is het mogelijk om jouw eigen beachveld te reserveren op de parkeerplaats van Bladella. Wij danken Bladella…

Fijne feestdagen en een sportief 2021!

2020, een jaar waarin geduld en creativiteit heel belangrijk bleken te zijn. Gauw naar het volgende jaar met hopelijk meer…

Een bericht van de sint …

Beste Mini’s, Ook dit jaar is de sint weer in Nederland, Maar helaas is er van alles aan de hand….

Scroll naar top