Carnaval @X sportcafé

13 januari 2023

Ook dit jaar wordt er met carnaval weer een gezellige dag en avond in het X Sportcafé georganiseerd. Hieronder vind je meer informatie. Gezelligheid gegarandeerd!

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Het X Sportcafé is al vanaf ’s middags geopend, voor het 3 uurkes vurraf festijn. Om 20:11 uur willen we gaan starten met het Sportballenbal. Diverse spellen zullen de revue gaan passeren, met als hoofddoel gezelligheid met zijn allen. Ieder deelnemend team (Minimaal 5 personen) gaat de sportieve strijd aan. Voorheen was er één hoofddeelnemer, welke een vereniging vertegenwoordigde, nu gaan we strijden met kleinere groepjes waardoor er meerdere teams kunnen deelnemen. Ieder team krijgt vragen te beantwoorden waarmee punten te verdienen zijn. Er zal een rode-draadspel gespeeld worden. Ieder team ontwerpt haar eigen joker welke tijdens een spel kan worden ingezet, en zo de punten voor dat spel verdubbelt worden. Als team ga je ook een optreden verzorgen in de vorm van de X Sportcafé playbackshow. Er dienen attributen verzameld te worden, en er wordt door de organisatie momenteel hard gewerkt om een mysterie-Guest te strikken. Tevens zal ook de welbekende shotjes-raad-ronde de revue passeren. Kortom meedoen!!!

DEELNEMEN?

Schrijf nu in met jou (Sport)team, vriendengroep, familie, collega’s, buurtvereniging enz. enz. Deelname is gratis! Gezelligheid gegarandeerd. Inschrijven voor het X Sportcafé Sportballenbal kan tot en met vrijdag 10 februari 2023. Dit zodat wij als organisatie weten waar we rekening mee dienen te houden, maar ook voor de deelnemers zodat jullie de tijd hebben om een joker te maken, en jullie optreden te oefenen van de playbackshow.

 

De link om in te schrijven vind je hier:

Inschrijving X Sportcafé Sportballenbal

 

Door: Moniek Wijnen
Bijgewerkt: 16 januari 2023

Heb jij iets te delen?

Laatste nieuws

Stapavond 28 januari

Zin in een feestje?! De feestcommissie heeft weer een leuke avond in petto voor onze leden. Op 28 januari wordt…

12 december Algemene ledenvergadering

Beste leden van VC Bladel, Maandagavond 12 december om 20.00 uur is de algemene ledenvergadering in het X-Sportcafé. De agenda voor…

ALV uitgesteld

Wegens het grote verlies van Mark is besloten om de algemene ledenvergadering van maandag 31 oktober niet door te laten…

Scroll naar top