Leden in het zonnetje gezet tijdens ALV

7 november 2020

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van afgelopen donderdag zijn een aantal leden in het zonnetje gezet. In tijden van crisis, hebben enkele leden er toch het beste van gemaakt. Er zijn creatieve ideeën bedacht om toch het verenigingsgevoel vast te houden, voor de jeugd is er geprobeerd om toch zoveel mogelijk buiten te volleyballen en jarenlange inzet willen we niet zomaar voorbij laten gaan.

  • Voor de organisatie van de VC Bladel Pubquiz willen we Mark Mariën, Emy Ansems, Tessa Hooijen en Pieter Weijs bedanken.
  • Als lid van het jaar heeft het bestuur gekozen voor Mark Mariën voor de organisatie van het buitenvolleybal (voor o.a. de jeugd) in coronatijd.
  • Als CMV-lid van het jaar heeft het bestuur gekozen voor May Fiers voor haar jarenlange inzet voor het Kempen Volleybal Plan.
  • Vanuit de Nevobo willen we Jack Legeland bedanken voor zijn 25-jarige inzet als scheidsrechter voor de vereniging en de regio.
  • Enkele weken geleden is de vernieuwde website gelanceerd, daarvoor willen we Thom Spooren bedanken.

Alle genoemde leden hebben inmiddels een attentie ontvangen.

Namens het bestuur en de leden van VC Bladel, nogmaals bedankt voor jullie inzet!

Door: Marc van der Velden
Bijgewerkt: 7 november 2020

Heb jij iets te delen?

Laatste nieuws

Fijne feestdagen en een sportief 2021!

2020, een jaar waarin geduld en creativiteit heel belangrijk bleken te zijn. Gauw naar het volgende jaar met hopelijk meer…

Een bericht van de sint …

Beste Mini’s, Ook dit jaar is de sint weer in Nederland, Maar helaas is er van alles aan de hand….

Scenario’s voor hervatting van de competitie

De Nevobo heeft enkele scenario’s geschetst voor hervatting van de competitie, afhankelijk van wanneer er groen licht gegeven wordt vanuit…

Scroll naar top