Onderscheiding!

In Clubnieuws

Het jaarlijkse beach event is wederom een groots succes geworden. Met het 25 jarig jubileum als kers op de spreekwoordelijke taart. Zo’n spektakel kan alleen succesvol verlopen door de tomeloze inzet van al die vrijwilligers en een harde kern die de regie in handen houdt. Tijdens de feestavond op zaterdag hebben diverse vrijwilligers hiervoor een oorkonde ontvangen met zelfs een gemeentelijke onderscheiding uitgereikt aan Ben van Roosmalen. Lees hier verder voor het artikel.