Rabo Clubsupport

10 oktober 2021

Wederom hebben wij ons ingeschreven voor de Rabo Clubsupport.

Elk jaar vindt dit initiatief plaats waarbij de Rabobank de lokale samenleving zoals verenigingen en stichtingen steunen in hun werkgebied, dit op basis van stemmen door de Rabobank-leden.

Dus, het aan aantal stemmen bepaald de hoogte van de financiële steun die wij dan ontvangen van de Rabobank, en dus kan bijdragen aan ons doel/missie “Volleybal betaalbaar houden voor iedereen in onze gemeenschap”.

Stemmen kan vanaf nu t/m 25 oktober 2021 via de Rabo bankieren app of via de website van de Rabobank.

Ieder lid krijgt 3 stemmen ter beschikking die uitgebracht kunnen worden. Een lid mag maximaal één stem op eenzelfde vereniging uitbrengen.

Je kunt stemmen door in te loggen bij de Rabobank (of via de app), dan ga je naar ‘zelf regelen’ en vervolgens naar ‘lidmaatschap’. Daarna naar ‘Club Support’ en dan kom je op de site waar je kunt stemmen.

Wij zouden het fantastisch vinden als jij één of twee stemmen uitbrengt op VC Bladel! Stemmen kan via deze link: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport?ra_resize=yes&ra_toolbar=yes&ra_menubar=yes. Kies regio “De Kempen” en filter op “Volleybal”.

Door: Thom Spooren
Bijgewerkt: 10 oktober 2021

Heb jij iets te delen?

Laatste nieuws

Opruimen beachvelden bij Bladella

Met meer dan 210 reserveringen van de beachvelden bij Bladella, kunnen we wel zeggen dat de beachvelden een succes waren…

Trainingsschema seizoen 2021-2022

Beste Leden, Hierbij het definitieve trainingsschema voor het komende seizoen. De trainingen starten op maandag 6 september. Groeten, Technische commissie…

Definitieve teamindeling 2021-2022

Beste leden, Hierbij de Definitieve teamindeling 2021-2022. Als de definitieve zaalindeling van de gemeente bekend wordt, wordt het trainingsschema ook…

Scroll naar top