Scenario’s voor hervatting van de competitie

14 november 2020

De Nevobo heeft enkele scenario’s geschetst voor hervatting van de competitie, afhankelijk van wanneer er groen licht gegeven wordt vanuit de overheid.

De competitie ligt al sinds 14 oktober stil en zal in dit kalenderjaar niet meer worden hervat. We hopen natuurlijk dat we snel weer op een veilige manier wedstrijden kunnen spelen. Het is nog onduidelijk wanneer dat zal zijn, maar we hebben alvast drie scenario’s uitgewerkt voor het moment dat de competitie weer mag worden gespeeld. Afhankelijk van het moment van opstarten, zal de competitie uitgespeeld kunnen worden in een aangepaste opzet.

Deze aangepaste opzet is ook van toepassing op de najaars-halfjaarscompetitie. Ook deze wordt hervat/uitgespeeld vanaf januari, met behoud van de eerdere resultaten. Waarbij het in dit geval vanzelfsprekend gaat om de hele competitie die wordt uitgespeeld. Met een herindeling, welke nog verder wordt uitgewerkt, in maart.

De scenario’s zijn niet van toepassing op het hervatten van de Eredivisie, daarvoor worden andere plannen gemaakt en binnenkort gepubliceerd.

Raadpleeg de scenario’s hervatting competitie

Door: Thom Spooren
Bijgewerkt: 14 november 2020

Bron: Nevobo

Heb jij iets te delen?

Laatste nieuws

Beachveld reserveren en veelgestelde vragen

Vanaf deze week is het mogelijk om jouw eigen beachveld te reserveren op de parkeerplaats van Bladella. Wij danken Bladella…

Beachvolleyen en nieuwe datum Bladel Beach

Met de aanhoudende maatregelen die het binnensporten momenteel tegenhouden, heeft VC Bladel de wens uitgesproken om buiten te gaan volleyballen….

Fijne feestdagen en een sportief 2021!

2020, een jaar waarin geduld en creativiteit heel belangrijk bleken te zijn. Gauw naar het volgende jaar met hopelijk meer…

Scroll naar top