Start Grote Club actie 2019

In Clubnieuws
Beste mini en jeugdleden,
Het is weer zover.
Zaterdag 14 september begint de grote clubactie weer.
Jullie mogen proberen zoveel mogelijk loten te verkopen.
Daarmee help je de club enorm want van ieder vekocht lot gaat een groot deel van het geld naar onze vereniging.
Ga aub niet eerder dan 14 september van start, want dan krijgt de club een boete!
We werken weer met verkoop via eenmalige machtiging.
Dit houdt in dat de koper door middel van het achterlaten van zijn/haar bankrekeningnummer en handtekening, de grote clubactie toestemming geeft
om eenmalig het aankoopbedrag van zijn/haar rekening af te schrijven.
Uiterlijk 10 november moet je je boekje weer inleveren bij Inge Soetens (Wilhelminalaan 62).
Doe goed je best want voor de beste 3 verkopers wacht weer een prijsje!!
Alvast enorm bedankt voor jullie inzet!
Groetjes, namens VC Bladel,
Inge Soetens