Voorlopige teamindeling 2019-2020

In Clubnieuws

Beste (ouders van) VC Bladel leden,

Hierbij de nieuwe voorlopige teamindeling. Ondanks dat de TC in samenwerking met de trainers altijd zo zorgvuldig mogelijk te werk probeert te gaan, kunnen er uiteraard altijd op- en aanmerkingen zijn. Blijf niet met je vragen rondlopen maar neem contact op met je TC-contactpersoon en laat aan ons weten wat er speelt.

De teamindeling van de mini’s wordt zeer binnenkort gepubliceerd in verband met diverse nieuwe aanmeldingen.

Met sportieve groet,

De Technische Commissie