Proeftraining

Leer volleybal, de club en het team kennen!

Vrijblijvend

Proeftrainingen zijn bij VC Bladel altijd vrijblijvend en kosteloos. Je bent nergens aan gebonden en hebt de mogelijkheid om op ieder moment te stoppen met het volgen van de proeftrainingen. Wel zo makkelijk.

Eigen tempo

Bepaal je eigen tempo. Het is niet nodig om wekelijks mee te trainen, spreiden over enkele weken is zeker een mogelijkheid. Maak vooral gebruik van de viertal trainingen die je aangeboden worden.

Veelgestelde vragen

Hoeveel proeftrainingen kan ik volgen?

We bieden maximaal 4 proeftrainingen aan. Dat betekent niet dat je alle proeftrainingen moet volgen. Als je al eerder een besluit hebt genomen over volleyballen bij VC Bladel, horen we dat natuurlijk graag.

Ik weet niet waar ik moet beginnen, wat nu?

Je staat er niet alleen voor, we denken graag met je mee. Laat vooral weten waar je zelf aan denkt en we proberen samen te bepalen wat het beste voor je is.

Wat gebeurt er na de proeftrainingen?

Als je op basis van de proeftrainingen verder wilt, kun je je definitief aanmelden bij VC Bladel. Mocht je twijfelen, horen we graag waar we je nog mee kunnen helpen. Is het toch niks voor je? Dan vinden we het heel jammer, toch even goede vrienden!

Klaar om je eerste proeftraining te volgen?

Door op de knop hieronder te klikken, stuur je een mail naar de voorzitter van de technische commissie. De voorzitter van de technische commissie zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om verdere stappen te bespreken.

of mail de technische commissie zelf via tc@vcbladel.nl

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met de ledenadministratie.

 PositieNaamTelefoonnummerE-mailadres
LedenadministratieLidTamara van Beek06 - 25294983ledenadministratie@vcbladel.nl

Start typing and press Enter to search