15 februari 2020

-

Havoc DS 2

21-25, 25-22, 18-25, 12-25

VC Bladel DS1 verliest belangrijke punten tegen de nr.1.

Met een licht gespannen sfeer en veel strijdlust reisde de dames van VC Bladel DS1 (nr.2) naar Havoc DS2 (nr.1) Haps. Klaar voor een spannende strijd om punten die van zeer hoge waarde zijn.

In de eerste minuten van de wedstrijd was het al snel duidelijk dat beide teams aan elkaar gewaagd waren. Elke pass, set-up en aanval speelde Haps in zeer hoog tempo. Bladel antwoorde dit spel met mooie servicereeksen en aanvalskracht. Daarentegen stond de verdediging van Havoc als een huis. De scoringskansen waren hierdoor klein voor VC Bladel. Setstanden als 32-30 en 25-23 beamen dat. Hard werken voor elk punt was niet genoeg tegen een bijna foutloos spel van Havoc. De vele eigen fouten van VC Bladel en het niet nakomen van afspraken resulteerde in verlies. Havoc pakt de volle winst van 4-0. Kan Bladel de tweede positie in de poule behouden?

Na een korte pauze van 2 weken, speelt VC Bladel DS1 tegen de nr. 9 VC Volt DS3 op zaterdag 7 maart om 18.00u in X-SPORT sporthal te Bladel. Alle support is welkom!

Nieuwste wedstrijdverslagen

Heren 1 – Westphal Kozijnen CSS HS 1

19 september 2020

Fysiocenter Bladel – Bladel Heren 1 verliest eerste wedstrijd tegen ervaren team uit Rijen. Na een abrupt einde van vorig seizoen waar de doelstelling uiteindelijk gehaald werd, is er toch…

Dames 1 – VC Volt DS 3

7 maart 2020

Vandaag was een cruciaal moment voor beide teams. De wedstrijd vond plaats in de x- sporthal in Bladel. Met heel wat supporters begonnen we aan de eerste set. In de…

Scroll naar top