7 maart 2020

-

VC Volt DS 3

25-12, 25-22, 19-25, 25-21

Vandaag was een cruciaal moment voor beide teams. De wedstrijd vond plaats in de x- sporthal in Bladel. Met heel wat supporters begonnen we aan de eerste set. In de eerste set moest V.C. Bladel er nog in komen en liep het gelijk op. We zien hieruit ook de resultaten van 30-28 voor Bladel. De tweede set verliep iets vloeiender. Door een paar mooie aanvallen van Karen en Lenne van Gompel waren we goed op dreef. Na nog een paar mooie oplosballetjes en aanvallen van Isabelle van Overdijk was de set binnen. De eindstand werd 25-14 voor Bladel. In set 3 ging het met ups en downs, maar na een paar mooie blocks van Malou van Gorp en een service reeks van Jessie van der Sanden wisten we ook deze set Volt te slim af te zijn met de stand van 25-18. Ten slotte set 4. Deze set hebben we Volt geen kansje laten nemen door een aantal goede services maar vooral slim spel. Ook heeft onze invaller Colinda Smits een paar mooie oplosballen en blocks laten zien. Hierbij was de setstand 25-11 en daarmee wint VC Bladel met 4-0 van VC Volt.

Nieuwste wedstrijdverslagen

Heren 1 – Westphal Kozijnen CSS HS 1

19 september 2020

Fysiocenter Bladel – Bladel Heren 1 verliest eerste wedstrijd tegen ervaren team uit Rijen. Na een abrupt einde van vorig seizoen waar de doelstelling uiteindelijk gehaald werd, is er toch…

Heren 1 – Sliedrecht Sport HS 5

6 maart 2020

Heren 1 pakt belangrijke punten tegen Sliedrecht. Afgelopen zaterdag speelde de heren van Bladel tegen Sliedrecht heren 5. Voor aanvang van deze wedstrijd was het zoeken naar de tegenstander, een…