19 september 2020

-

Westphal Kozijnen CSS HS 1

22-25, 25-22, 24-26, 26-24, 12-15

Fysiocenter Bladel – Bladel Heren 1 verliest eerste wedstrijd tegen ervaren team uit Rijen.

Na een abrupt einde van vorig seizoen waar de doelstelling uiteindelijk gehaald werd, is er toch besloten om een stapje terug te doen en weer uit te komen in de eerste klasse.

De oude garde werd ingeruild voor nieuw elan, de kilo knaller Nolten kreeg een waardige opvolger in de naam van Sjors Sfeermakers. Onze Italiaan Di Marco ging een nieuw avontuur aan en ook de Doffer ging voor een avontuur dichter bij huis in Tilburg. Onze nieuwe aanwinst op de midden in Jordi Ansems die de overstap maakt van heren 2 ook Gijs Planken is na veel invalbeurten vorig seizoen vast toegevoegd aan de selectie.

Last but not least is onze kleinste man van het veld nu Mark Morrie Mariën die de vervanger is van de Smerk van de Velden die komend jaar in heren 2 te bewonderen is.

We hopen dat we dit jaar nog waardig afscheid kunnen nemen van 4 geweldige persoonlijkheden. Bedankt voor jullie bijdrage aan heren 1.

De eerste wedstrijd van het seizoen was in Rijen tegen de plaatselijk heren 1. Vooraf werden de banken en ballen nog even netjes gedesinfecteerd door onze nieuwe coach Bart’O, veiligheid boven alles. De wedstrijd begon vreemd, geen handjes schudden en alleen een gemeende “succes” is alles waarmee je een wedstrijd begint.

Als team hebben we gevochten voor wat we waard waren wat resulteerde in een 3-2 nederlaag. De eerste wedstrijd met veel nieuwe gezichten en dan twee punten halen is een resultaat om trots op te zijn! Lang niet alles ging goed maar er werd hard gewerkt, komende week proberen de puntjes verder op de i te zetten zodat we komende zaterdag in onze eigen X-Sport goed voor de dag komen tegen de mannen van Atak uit Waspik.

Er zijn niet veel stoeltjes beschikbaar dus zorg dat je komende zaterdag op tijd bent om het nieuwe team te bewonderen. Zoals Bart’O zou zeggen, de Match start om 19 uur.

Nieuwste wedstrijdverslagen

Dames 1 – VC Volt DS 3

7 maart 2020

Vandaag was een cruciaal moment voor beide teams. De wedstrijd vond plaats in de x- sporthal in Bladel. Met heel wat supporters begonnen we aan de eerste set. In de…

Heren 1 – Sliedrecht Sport HS 5

6 maart 2020

Heren 1 pakt belangrijke punten tegen Sliedrecht. Afgelopen zaterdag speelde de heren van Bladel tegen Sliedrecht heren 5. Voor aanvang van deze wedstrijd was het zoeken naar de tegenstander, een…

Scroll naar top