Dames 1 – Hajraa DS 4 08-02-2020

VC Bladel DS1 pakt 4-0 winst tegen Hajraa DS4

De dames speelde in Eindhoven tegen Hajraa DS4, de nr. 2 tegen de nr. 10. De druk bij Bladel lag hoog. Ze mochten geen punten laten liggen, omdat ze strijden voor promotie.

Servicedruk en tempo waren de sleutel van de wedstrijd. VC Bladel begon de sets vaak wat slordig, waardoor er hard gewerkt moest worden om de achterstand in te halen. Door servicedruk en door het tempo op te voeren werd Hajraa uit hun spel gehaald en nam Bladel de leiding over de wedstrijd. Er werden mooie aanvallen gemaakt, blok kan nog beter waardoor de verdediging zich beter kan positioneren. Daar gaat Bladel komende week aan werken zodat ze goed voorbereid zijn voor de wedstrijd tegen de nr. 1.

Zaterdag 15 februari speelt Bladel tegen de koploper Havoc DS 2 in Haps. De wedstrijd is 14:30 en alle supporters zijn welkom! Dit wordt een strijd voor de 1e plek.