Dames 1 – Nuvo’68 DS 1 19-10-2019

X Sport Bladel DS 1 pakt vijf punten in Nuenen.

Nuenen – Nuvo ’68 DS 1 legde het in een nagelbijter van een wedstrijd af tegen Bladel DS 1. Ondanks de afwezigheid van twee basisspeelsters gaat Bladel vol goede moed de wedstrijd in. Gelukkig is Isabelle van Overdijk volledig hersteld en in topvorm.

De eerste twee sets verliepen als in een droom. De dames van Bladel speelden zoals ze de voorbije week hadden getraind: zo goed als foutloos, met veel inzet, met heel veel servicedruk en met onstuitbaar aanvallend geweld. Nuvo’68 had hierop geen enkel antwoord.

Maar in de laatste twee sets veranderde het spel en moest Bladel DS 1 knokken alsof hun leven er vanaf hing. Een woordje van dank voor Colinda Smits, die het team wilde versterken en met haar ervaring het team zonder kleurscheren door de slotfase heen loodste.

Uiteindelijk gaat Bladel met vijf punten naar huis, set standen 11-25, 19-25, 26-28, 23-25.

De volgende wedstrijd speelt Bladel DS 1 op 26 oktober in Sambeek tegen Avance DS 2.