Dames 1 – Nuvo’68 DS1 16-02-2019

 In Wedstrijdverslag

Bladel – 16 februari 2019.
Door Karen van Gompel

Na 3 negatieve uitslagen voor Bladel DS1 werd het weer is tijd om punten te pakken. Bladel DS1 won overtuigend met 4-0 van Nuvo’68 DS1.

In de eerste set werd kwam Bladel DS1 meteen op voorsprong doordat Chantal van der Velden met haar service maar liefst 6 directe punten maakte. De rest van de set werd van deze voorsprong geprofiteerd. Er werd namelijk met meer lef gespeeld wat resulteerde in veel mooie punten. Het blok van Bladel DS 1 was sterker dan ooit. Middenblokkeerders Malou van Gorp en Lieke van de Corput lieten Nuvo’68 zien hoe je een geweldig ‘9 meter’ blok neerzet. De eerste set werd binnengehaald met 25-15.

Susan Marien heeft als libero veel ballen van de grond gehouden waardoor Noor Oosterkamp alle spelers de kans gaf te laten zien wat ze in huis hadden door het spel goed te verdelen. Jessie van der Sande heeft met haar krachtige service vele punten gemaakt, alsook met haar aanval en Isabelle van Overdijk heeft veel punten gescoord met haar fantastische specialiteit: dé 3 meter aanval. Nuvo’68 had vaak geen antwoord op de aanvallen van Bladel DS1. Elk punt werd door Bladel DS1 gevierd. De sfeer was goed en er werd hard gewerkt. Het was letterlijk één groot feest, want de eerste 4-0 van het seizoen was binnen. In set 1, 3 en 4 heeft Nuvo’68 15 punten mogen halen. In set 2 werd het 25-20.

De volgende wedstrijd van Bladel DS1 is op zaterdag 23 februari om 14.45 uur in Helmond tegen VC Polaris DS2.

Start typing and press Enter to search