Dames 1 – Peter Peters/TSR DS 1 16-11-2019

3-1 winst in een moeilijke wedstrijd. Tegen de traditioneel hardnekkige tegenstander uit Schaijk hadden de Bladelse dames het ook deze keer moeilijk.

In een hard bevochten eerste set vonden de Bladelse aanvalsters moeilijk gaatjes in de bezoekende verdediging ondanks puik verdeelwerk van Noor. De servicebeurten van Isabelle en Malou hielden de thuisploeg gelukkig in de wedstrijd tot een stand van 21-21. Naar het einde toe stresste de thuisploeg wat zodat set 1 verloren ging met 23-25 spijts enkele miraculeuze pancakes van de ingebrachte Chantal.

In set 2 stelden de Bladelse dames orde op zaken. De passers, libero Renske op kop, brachten de servicepass zo goed als perfect bij Chantal die haar aanvallers vrolijk liet scoren. Peter Peters klampte nog aan tot 11-11 maar Karen en Jessie maakten het verschil. Lieke dikte de stand aan met enkele mooie blocks en Bladel won met 25-19.

In set 3 ontbond VC Bladel zijn duivels, nam resoluut de leiding en onder de aanvallende impuls van Jessie en de ingekomen Anouck werd afstand genomen van de tegenstander met 25-13.

In set 4 ging het gelijk op tot 20-20. Fraai serverend bracht Isabelle de stand naar 23-20. Opnieuw stak twijfel de kop op zodat Peter Peters kon bijbenen tot 25-25. In een bloedstollend einde serveerde Anouck de thuisploeg naar 27-25.