Dames 1 – VC Polaris DS2 23-02-2019

Bladel – 23 februari 2019.
Door Jessie van der Sanden

Deze week stond de wedstrijd tegen VC Polaris Dames 2 op de agenda. Wederom begonnen de dames van Bladel met veel energie en overwinningskracht aan de wedstrijd. Doordat er goed werd gespeeld op alle facetten wisten we met overtuiging de eerste set binnen te halen met 21-25.

De dames van Bladel begonnen set 2 met een achterstand, maar door een goede servicereeks van Malou van Gorp wisten we een kleine voorsprong op te bouwen. Helaas, wist Polaris zich weer sterk in de wedstrijd te spelen waardoor we de set moesten afgeven met een setstand van 25-21.

Set 3 ging van start met volle overwinningskracht, want Bladel wilden er alles uit halen wat erin zat. Er werd dan ook hard gewerkt, wat resulteerden in een hoog scorend vermogen vanuit Bladel. De set werd dan ook binnen gehaald met een setstand van 21-25.

Met een 1-2 stand in sets was er een sterke strijd voelbaar om deze set binnen te halen. Bladel begon de set dan ook met volle moed, maar gedurende de set werd het een nek aan nek race. Beide teams waren gedreven tot het einde, maar met teleurstelling moesten de dames van Bladel deze set afgeven met 26-24.

Bladel was vastberaden om de vijfde set binnen te halen. Door veel energie in het spel te brengen en een goede focus te behouden kreeg Polaris in het begin van de set geen kans om punten te maken. VC Bladel bleef doortastend en haalden de laatste set dan ook met volle overtuiging binnen met een setstand van 8-15.
De volgende wedstrijd zal plaats vinden op zaterdag 16 maart om 18:45 in Eindhoven tegen Hajraa Dames 3.