Heren 1 – Sliedrecht Sport HS 5 29-02-2020

 In Wedstrijdverslag

Heren 1 pakt belangrijke punten tegen Sliedrecht.

Afgelopen zaterdag speelde de heren van Bladel tegen Sliedrecht heren 5. Voor aanvang van deze wedstrijd was het zoeken naar de tegenstander, een half uur voor de wedstrijd was er nog geen tegenstander te bekennen. Eindelijk om 13.50 kwamen de heren het veld op gelopen, wat bleek iemand afzetten voor een vrijgezellenfeest was belangrijker dan een warming-up.

Dat de heren nog koud waren en nog nauwelijks een bal hadden geraakt was goed te zien in de eerste set. Het was alleen de coach die met een muzikaal intermezzo de wedstrijd leven in had geblazen. De set ging met 25-20 overtuigend naar de mannen van Bladel.

De tweede set, dit keer met een valse noot op het einde van het muzikaal intermezzo maar dat mag de pret niet drukken. Met veel enthousiasme werd de set begonnen en na een mooie servicereeks van Ralf was er geen vuiltje aan de lucht voor de mannen uit Bladel. Met een setstand van 25-15 ging de tweede set naar Bladel.

Set 3, 4 & 5 waren geen schim van de eerste twee sets. De heren uit Sliedrecht kwamen steeds beter in hun spel en hadden duidelijk twee sets nodig voor een warming up. Bladel kwam geen moment onder de servicedruk van de tegenstander uit en de spaarzame kansen werden niet afgemaakt. Dit resulterend in een 3-2 verlies.

Ondanks de verliespartij toch twee belangrijke punten in de strijd tegen degradatie. Komende zaterdag spelen we weer een belangrijke wedstrijd, dit keer tegen de heren uit Vught. Om 20.00 uur verwachten we een waar spektakel in de X-Sport hal.

Start typing and press Enter to search